Nicord AB fyllde 25 år 2016.
! brottsplats eller arbetsplats NiCord gör skillnaden

Historik

Nicord AB drivs av mig, Niclas Hööglund. Jag startade mitt första larminstallationsbolag redan 1990 då jag bildade företaget N.H. Säkerhetsutveckling AB. Sju år senare såldes 49 % av bolaget till en kompanjon. 1999 Sålde Jag och min dåvarande kompanjon företaget till BPA Service i Stockholm AB och jag blev då anställd som projektledare. 

Efter att ha fått erfarenhet i branschen både som egen och som anställd, bestämde jag mig för att jag vill ha hela kontakten med mina kunder samtidigt som jag tar ansvar för hela leveransen, från första kontakt till överlämning. Efter tre givande år på BPA var det alltså dags att starta eget företag igen och jag bildade NiCord  2001.

Jag har alltid arbetat för att det ska bli rätt hela vägen från start till mål. För mig är det viktigt att du som kund alltid får det som vi har kommit överens om. 


Om mig 

Jag har en lång bakgrund inom säkerhetsbranschen. Jag började för många år sedan som utryckningsväktare och ordningsvakt på ett bevakningsföretag och arbetade därefter som larmoperatör på en larmcentral. Det var då jag kom i kontakt med Larmatic Alarm AB, där jag jobbade som servicetekniker. Innan jag startade eget företag som larminstallatör 1990 arbetade jag även som serviceansvarig på Zon Alarm i Stockholm AB. 
 

30 år i branschen 

Efter 30 års erfarenhet i branschen driver jag idag larminstallationsföretaget Nicord AB.