Nicord AB fyllde 25 år 2016.
! brottsplats eller arbetsplats NiCord gör skillnaden

Företaget och våra tjänster

Nicord AB installerar och underhåller inbrottslarm, passersystem , lås och kameraövervakning. Företaget har varit med som ansvarig kring säkerheten och driftövervakningen under uppbyggnaden av ca 60 data- och telekomhallar runtom i Sverige.  NiCord AB har än idag service och underhåll av dessa hallar. Inbrottslarm 

Våra kunder finns i hela landet och består mestadels av kommuner, föreningar och företag, som till exempel hotell, gym och bostadsrättsföreningar, men även privatpersoner beställer inbrottslarm och kameraövervakningssystem av oss.

 

Välbeprövad teknik 

De produkter vi installerar i din miljö är tillverkade av välbeprövad teknik. Vi är återförsäljare av kameraövervakningssystem åt Axis AB och våra inbrottslarm tillverkas bland annat av Siemens. Passer- och låssystem kommer företrädesvis från Aptus Elektronik AB. För mer information om produkterna och tillverkarna, besök deras hemsidor nedan. Vi säljer även passerkort, passerbrickor och andra tillbehör. Dessa produkter kan enklast beställas här i vår webbshop.

 

Inbrottslarm - Siemens - Läs mer.

Passer- och låssystem - Aptus - Läs mer.

Kameraövervakningssystem - Axis - Läs mer.


NiCord AB är av polismyndigheten godkänd larminstallatör.